Nu ook dieet coaching online

Het online dieetprogramma van diëtistepraktijk Inne Verbist biedt u de mogelijkheid om op een verantwoorde manier (verder) af te vallen, aangevuld met een gezonde receptenbundel, motivatieplan en bewegingsschema’s voor thuis.

Op basis van een intakegesprek wordt een persoonlijk dagschema opgesteld waarmee je helemaal zelfstandig aan de slag. Via e-mail kan u met de diëtiste communiceren en feedback over jouw eetdagboekje ontvangen. Dit bespaart u veel tijd ! Wekelijks krijg je een motivatiebooster, recepten en beweegtips.

Dieetwereld is geen automatisch programma maar garandeert u een persoonlijke coaching door de diëtiste via e-mail en video coaching. Onder begeleiding van een gediplomeerde diëtiste wordt gewerkt aan het bereiken van uw persoonlijke doelen.

  • Intakegesprek online coaching – kies opvolgconsult van 40 minuten
  • Opvolgconsulten online coaching – kies weegconsult 20 minuten
Binnen deze tijd zullen we telefonisch/face-time  contact met elkaar behouden om jouw persoonlijke vragen evolutie te bespreken.
Voor meer vragen of info neem gerust contact op!