Groene asperges met burrata
2 portie
Wat heb je nodig? (2 porties)
-
bussel groene asperges (400-500g) , verwijder de harde uiteinden.
-
200gr tomaatjes (gele/rode)
- 1 teentje knoflook
-
1 bol (150g) burrata
-
snuf peper en zout, of italiaanse kruiden
-
1 el olijfolie
- verse basilicum
Zo maak je het
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Snijd ca 2 cm van de onderzijde van de groene asperges en gooi dit weg (de asperges hoeven niet geschild te worden). Snijd de rest van de asperges in drieën.
- Halveer de tomaatjes en doe deze samen met de asperges in een ovenschotel. Voeg de geperste look, olijfolie, peper en zout toe en schep dit door elkaar. Zet gedurende 20 à 25 min in de oven.
- Breek of snijd de burrata in stukken en verdeel over de groenten.
- Garneer met verse basilicum
Smakelijk!

