Dieet coaching online

In mijn praktijk bestaat de mogelijkheid om een online consult in te plannen. Heb je te weinig tijd om tot hier te komen? Is er iets onverwacht tussen gekomen? Is de afstand te ver? Heb je geen vervoer? Komen mijn afspraakmomenten niet overeen met jouw agenda? … Geen probleem, via deze virtuele weg kan ik tegemoet komen aan mogelijke obstakels. 

Online coaching garandeert u evenzeer een persoonlijke coaching door mij als diëtiste. Je kan online coaching ook gewoon combineren met een bezoekje aan de praktijk. Heb je vragen, neem gerust contact op.

WERKWIJZE

Neem contact op met mij voor een eerste afspraak. Vermeld dat u een online consult wenst in te plannen. Op het afgesproken tijdstip ontvangt u een per mail een link van mij. Door op die link te klikken start ons videoconsult. Je hoeft helemaal niets vooraf te installeren. Gaat zeer eenvoudig.
Op basis van het intakegesprek (1 uur) wordt een persoonlijk dagschema opgesteld waarmee u helemaal zelfstandig aan de slag kan. De infodocumenten worden per mail doorgestuurd.
Voor meer vragen of info neem gerust contact op!